Clitorella

POVRATAK

Cllitorella nedostupna na dodir, gas, gas do sreće

Uzmemo li u obzir taj nesretni nadimak prosto prošireno i doktoru i laiku i svakom iole seksualno pismenom ,to baš i nije logično, clitorella i dodir da to i ne ide skupa, naravno kod nje je sve naopako , pa bit će i sama fiziologija.

Dragi moji čitači vjerojatno se danas ni popišat ne može bez da vas upozori mobitel. On sve radi , pa po novom se i parkirati nesretna žena može snimi kvadrat iziđe iz auta i a tuch parkira auto, a ne sjedi za volanom sve na daljiniski. Iako su ti mobiteli na taj nesretni dodir strašno popularni pogotovo kada se balknskom i tajkunskom šapetinom ližu glave i srče janjetina , pa je masni dodir pogotovo uspješan.

Nesretnica dobila za Dan žena taj vrag na tuch, vrag mater na dodir i Zlateko koje je odmah shvatilo stvar i razvalilo novu makinu u jedno popodne i rasturilo glazbenu memoriju koja je gromoglasno počela ekološkim hitom naše estradne  kraljice “Uh što volim miris kamiona…..”, Clitorella je nemoćno piljila u upute za Teslu, a ne za nju. Što je najgore, čudo je dobila navečer  te uz čitav konzilij namjestila alarm za 5h ujutro i zaspala sa kamenom u želucu. U neka gluha doba nešto zvrnda. Bijesni se ne može i ne smije probuditi i ima tanki san, mora to zaustaviti ali kako??? Nisu joj rekli da se  taj tehnički pokvarenjak sam zaključava ,a nitko se nije njoj neznalici, udostojio reći kako ga otključati i zaustaviti alarm. Trči po mraku, bezumno padajući preko bicikla nasred hodnika u dnevnu sobu, vrti knjižicu, plače od muke hvata ju panika i strašan poriv da ga svom snagom baci u zid. Gura ge u staru jastučnicu među stare čarape navaljuje deke i jastuke na njega, ne čuje se i ode obavljati uobičajenu toaletu. Nakon podosta vremena evo je iz kupaonice potajno se nadajući čudu ili je zašutio ili se ispraznio ili se sam i otključao. Nema čuda u dnevnoj sobi ,evo opet zvrnda, bog je bio ipak na strani tehničke glupače i slučajno je sa strane uzimajući ga u ruke pritisnula dugme za otključavanje i zaustavila nasilnika. Nebo se otvorilo, sad bi plakala od sreće, ali je našminkana. Kako malo treba da se bude sretan.

Upakirala ga u neke zaštitne plastike i u torbu, sad će njoj u kafiću” narihtati “opcije, nema unutra niš ,Sim kartica prazna, zvona se ne nude mora skinuti sa kompjutora to prepušta Zlateku, koji je je za dva sata skupio fonoteku sa 100- njak pjesama. Brojeve će konačno po svom izboru, zakaj da bude svima dostupna i tako se tješi u polupraznom tramvaju, još pod utjecajem jutarnje havarije buđenja. Konobar koji zna sve “narihta vibro” , urla ona da to nije niš, da je njezin stari kramp bolje to izvodio, a konobar se smije, da zašto joj takav jaki vibro treba?, Hoće najglasnije da se čuje do Samobora i da se tak čuje i poruka i sve je to umjesto u servisu usklađeno od strane ranih markiranata srednjih škola na okretištu Črnomerec u kafiću gdje se pije obredna  jutarnja kava umjesto prvog sata  Smije se ona, da ti mladi znaju više nego operateri i ne daj bože službe za tehničku podršku.

Kad se vratila doma izvukla je Zlateko iz ralja Play stationa i daj šalji preko nekog ne zna ni kojeg “blue….” vraga melodije. Lukavac joj prenio neke budnice sa trubama tako da Clitorelli zvoni kao u kasarni na buđenje raport, zbor ili u bitci napad i povlačenje, dere se iz torbe da joj skoro pa salutiraju. Tako ,tako, to je već bolje, sad ima neki štih taj nesretni drek na dodir. Je našla je sama kljucajući po toj plastici i smješka za pozadinu i sad taj mobitel izgleda bolje i ukucala samo odabrane a Seve i dalje kad joj je teško pjeva kako voli miris kamiona i gas ,gas.

Clitorella

Be Sociable, Share!

Unos komentara